Babboe gratis geleverd aan huis
Mogelijkheid tot rijklaar ophalen in de winkel
Alle bakfietsen in test versie aanwezig
Veilig betalen met IDEAL & MrCash
Trio Bike

Trio Bike Mono mid drive enviolo gates incl 500 wh 2022/2023

Trio Bike Mono mid drive enviolo gates incl 500 wh  2022/2023
Trio Bike |

Trio Bike Mono mid drive enviolo gates incl 500 wh 2022/2023

Op voorraad in de winkel

6.425,

Verstuur

U kunt nu reserveren! Het is bij dit model mogelijk om de fiets te reserveren. Wij nemen dan eerst contact met u op om de juiste maten door te nemen, alvorens wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer de fiets voor u gereed staat.

Beschrijving

triobike mono

De Triobike mono is een van 's werelds lichtste driewielige bakfietsen.Vanaf 6425 euro  Het aluminium frame en de kunststof houder wegen slechts 43 kg. De pod is gemaakt uit één naadloos stuk om sterk en veilig te zijn en alle materialen zijn vrij van zware metalen en schadelijke chemicaliën. Creëer je perfecte Triobike mono bakfiets met een kleurenpalet van maar liefst 450 mooie combinaties en geniet van onderhoud dat net zo eenvoudig is als een tweewielige fiets. Triobike mono is het veiligste, gemakkelijkste en meest stijlvolle alternatief voor het kopen van een auto.
We hechten veel waarde aan uw veiligheid en rijplezier. Daarom werden we 's werelds eerste bakfietsbedrijf dat in 2004 op veiligheid werd getest door het Deense consumentenbureau. We waren ook de eerste ter wereld die 5-punts veiligheidsgordels introduceerden. Een intensieve kwaliteitscontrole is standaard op al onze bakfietsen om ervoor te zorgen dat uw bakfiets tot in de puntjes wordt gemonteerd.
 

niet zweten

Met onze e-power elektromotorsystemen kunt u heuvels afvlakken en lange reizen maken met de pod volledig geladen. De krachtige Brose Drive S middenmotor , met zijn koppel van 90 Nm, doet in alle stilte al het werk voor je. Het stijlvolle display helpt je het batterijniveau, de afstand en de snelheid bij te houden en je kunt precies kiezen hoeveel hulp je van de motor wilt. Alle door Triobike geleverde e-systemen voldoen aan de norm EN 15194.
Bij de Triobike mono staan ​​de voorwielen iets schuin om het rijgedrag en de stabiliteit van de fiets tijdens het rijden te verbeteren. Bovendien zijn onze trikes ontworpen om bij het draaien naar binnen te leunen. Deze functie biedt niet alleen een soepele en comfortabele rijervaring: als de massa van de rijder naar dezelfde kant leunt als de bocht, verhoogt ook de stabiliteit en het rijcomfort. U hoeft nu alleen nog maar te genieten van de rit!

 

Meer informatie over deze fiets / bakfiets

Stel d.m.v. onderstaand formulier direct uw vraag. Wij proberen z.s.m. contact met u op te nemen!

Captcha aan het laden...
Versturen
Persoonlijk en betrouwbaar advies
Hoogwaardige service