Babboe gratis geleverd aan huis
Mogelijkheid tot rijklaar ophalen in de winkel
Alle bakfietsen in test versie aanwezig
Veilig betalen met IDEAL & MrCash

Onze diensten

Unsplash

Bij Bakfietspaleis specialiseren we ons in fietsleasing en fietsaankoop voor bedrijven. Hoe zou het zijn, mocht u een fiets naar keuze willen aanbieden aan uw werknemers en dit volledig kostenneutraal voor u als werkgever? Bakfietspaleis begeleidt uw bedrijf van A tot Z bij het realiseren van het ideale fietsplan! Bakfietspaleis behoort tot een sterk nationaal netwerk van zelfstandige, lokale fietsenwinkels. Zo kunnen uw werknemers rekenen op een breed gamma aan mooie fietsen met lokale service. Daarnaast bundelen we desgewenst ook uw onderhoud, verzekering, pechhulp en fietsstallingen in één handig pakket. Meer weten? Maak snel een afspraak!

Unsplash

Regulier onderhoud is de sleutel tot het vermijden van problemen als je fietst, op weg van en naar het werk of tijdens een ontspannen rit. Het voorkomt ook onverwachte en onnodige servicekosten. Regelmatig onderhoud door getrainde professionals vergroot de levensduur van je fiets en zorgt voor extra fietsplezier. Hoor je een vreemd geluid of heb je het gevoel dat er iets mis is met je derailleur of ketting? Of misschien moeten je remmen worden gerepareerd? Onze fietsenmakers staan voor je klaar. Onze specialisten kunnen je fiets aanpassen of onderdelen upgraden om te kunnen voldoen aan jouw unieke behoeften. Klaar om je fiets naar een hoger niveau te tillen?

Unsplash

De aankoop van een gepersonaliseerde fiets voor gehandicapten en mensen die zich niet langer veilig voelen op een tweewieler kan een groot avontuur zijn. Om een zo goed mogelijk advies en antwoord te krijgen op al je vragen over aangepaste fietsen, is het mogelijk om een gratis en vrijblijvend adviesgesprek in te plannen inclusief testrit. Onze driewiel-bakfietsen bieden veel mogelijkheden voor mindervaliden.

Tijdens dit overleg kun je al je vragen stellen en is het mogelijk om verschillende fietsen uit te proberen. Grote anti slip pedalen, of kortere manuels plaatsen is altijd mogelijk.

Unsplash

Ons professioneel team maakt altijd tijd om u te voorzien van een correcte uitleg over de diverse modellen in bakfietsland. Alle vragen over tweewielers, driewielers en longtailfietsen kunt stellen.
​​​​​​​
Door de waaier aan keuze is het niet evident om als leek de juiste bakfiets te kiezen. Weet u bijvoorbeeld welke motors geschikt zijn , of wat voor aandrijving u nodig heeft?

Wij helpen u graag opgang. Tijdens de testritten krijg je een beetje fietsles waar de juiste technieken u worden aangeleerd. Zo krijg je meer vertrouwen in jezelf, om veilig het verkeer in te fietsen.

Unsplash

Omdat wij veel jonge moeders over de vloer krijgen met jonge baby's, zijn wij uitgeroepen tot de meest BOOB-vriendelijke winkel.

Borstvoeding hoort er nu eenmaal bij. Mammies, er is plaats genoeg voor een vlotte testrit met de bakfiets en je geeft jouw kindje borstvoeding waar en wanneer je wil.

We bieden een kindvriendelijke omgeving aan. Kinderen kunnen lekker kleuren met ons stoepkrijt, mini-bakfietswedstrijd houden, of borst voeding krijgen. Kortom: een volledig relaxte sfeer voor iedereen.

Unsplash

- Dekking in België + 100km buiten de grenzen;
- Pechverhelping voor elk type fiets;
- Vervoer naar de fietsenmaker indien we je fiets niet ter plaatse kunnen herstellen;
- Vervangfiets als de fiets niet herstelbaar is;
- We brengen je naar huis of naar je bestemming!;
- €12.500 medische kosten;
- Professionele sportbeoefening;
- De materiële schade ten gevolge van een (poging tot) diefstal;

Fietspaleis en Bakfietspaleis werken samen met Touring.