Babboe gratis geleverd aan huis
Mogelijkheid tot rijklaar ophalen in de winkel
Alle bakfietsen in test versie aanwezig
Veilig betalen met IDEAL & MrCash

Professionele bakfietsen

Bij bakfietspaleis hebben alles op het gebied van bakfietsen. Wij bieden bakfietsen voor woon-werkverkeer, professioneel en recreatief gebruik. Kom langs bij ons in de winkel en laat u persoonlijk adviseren of boek een testrit op één van onze vele bakfietsen!

Afspraak maken
Unsplash

In veel gevallen is een bakfiets efficiënter dan een busje. Zeker in een druk centrum.

Unsplash

Nooit meer hoge kosten voor brandstof en reparaties. Bakfietsen zijn veel voordeliger.

Unsplash

Een bakfiets is een veel milieuvriendelijke oplossing voor een duurzame toekomst

Waarom een bakfiets voor zakelijk gebruik?

De bakfiets is voor veel bedrijven een goede uitkomst. Nu veel binnensteden autovrij worden en de prijs van benzine sterk stijgt ruilen veel ondernemers hun bedrijfswagen in voor een zakelijke bakfiets. Het is een snelle, goedkope en duurzame manier om jouw goederen te vervoeren. Wil jij advies over de juiste bakfiets voor jouw onderneming? Ons gespecialiseerd team staat klaar om jou te adviseren.

Unsplash

Onze merken zakelijke bakfietsen

Unsplash
Unsplash
Unsplash
Unsplash
Unsplash

Voor wie is een zakelijke bakfiets?

Veel ondernemers ruilen een bedrijfswagen in voor een bakfiets. Wij zien dat een professionele bakfiets een uitkomst is voor onder andere de volgende professionals:
- Artsen die vaak op huisbezoek gaan;
- Winkeliers die aan huis bezorgen;
- Vakmannen zoals loodgieters een slotenmakers;
- Pakketbezorgers die in drukke steden moeten bezorgen;
- Nog veel meer professionals...

Bent u ook benieuwd of een zakelijke bakfiets voor u een uitkomst is, en welke bakfiets daar het meest geschikt voor is? Laat u dan nu vrijblijvend adviseren door ons team.

Over Bakfietspaleis

Bakfietspaleis is ontstaan vanuit Fietspaleis. Een fietsenwinkel die al sinds 1947 Sint-Niklaas en omstreken voorziet van  alles op het gebied van fietsen en bakfietsen. Door een sterke toename in de vraag naar bakfietsen is Bakfietspaleis ontstaan. We hebben een gespecialiseerd team dat je graag te woord staat bij ons in de winkel.

Unsplash
Unsplash

Plan uw winkelbezoek

Ben u opzoek naar een bakfiets voor zakelijk gebruik en wilt u zich laten adviseren door een gespecialiseerd team? Kom dan snel langs bij ons in de winkel.