Babboe gratis geleverd aan huis
Mogelijkheid tot rijklaar ophalen in de winkel
Alle bakfietsen in test versie aanwezig
Veilig betalen met IDEAL & MrCash
Trio Bike Taxi AIR

Trio Bike Taxi Bakfiets verhuur en verkoop

Trio Bike Taxi  Bakfiets verhuur en verkoop
Trio Bike Taxi AIR |

Trio Bike Taxi Bakfiets verhuur en verkoop

Op voorraad in de winkel

11.000,

Verstuur

U kunt nu reserveren! Het is bij dit model mogelijk om de fiets te reserveren. Wij nemen dan eerst contact met u op om de juiste maten door te nemen, alvorens wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer de fiets voor u gereed staat.

Beschrijving

DEZE WORDT PER 2 DAGEN VERHUURD 375 EURO ,    WAARBORG 500 EURO 
Kan geleverd worden en opgehaald . 
Bij de Triobike taxistoel draait alles om comfort. 
Met een breedte van 90 cm is het een van de ruimste bakfietsstoelen op de markt en ergonomisch ontworpen voor een ontspannen zithouding. Maar we willen ook dat passagiers in stijl reizen. We hebben dus een van de beste meubelfabrikanten van Scandinavië, het bedrijf dat de stoelen 'Egg' en 'Swan' van Arne Jacobsen produceert, om onze kussens te maken. Het resultaat is een zachte en stijlvolle zitting die ook nog eens makkelijk schoon te maken en te onderhouden is. Het enige wat u hoeft te doen is achterover leunen, ontspannen en genieten van de show.
Door de speciale uitneembare middenplaat op de Triobike taxi kan iedereen die slecht ter been is gemakkelijk gaan zitten zonder de voeten op te hoeven tillen. Deze functie zorgt ervoor dat het in- en uitstappen veilig en moeiteloos verloopt. Leun achterover en geniet van de rit!
De nieuwe Triobike taxi is gemakkelijk en moeiteloos te rijden dankzij het machtige e-power systeem, Brose Drive S. Met deze motor vervoer je gemakkelijk twee volwassen passagiers een heuvel op. Met een koppel van 90 Nm is de Brose Drive S het krachtigste middenaandrijfsysteem op de markt en ook de stilste. Het systeem is getest onder extreme weersomstandigheden, zodat het je nooit in de steek laat. De batterij is snel en eenvoudig op te laden (net als een mobiele telefoon) en heeft een zeer groot bereik. Alle e-systemen van Triobike voldoen aan de norm EN 15194.

Meer informatie over deze fiets / bakfiets

Stel d.m.v. onderstaand formulier direct uw vraag. Wij proberen z.s.m. contact met u op te nemen!

Captcha aan het laden...
Versturen
Persoonlijk en betrouwbaar advies
Hoogwaardige service